Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Substitute

The Substitute

14/04/2023 | Flixfilm

The Substitute på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Diego Lerman
Skuespillere: Juan Minujín, Alfredo Castro, Bárbara Lennie
Spilletid: 112 min
Land: Argentina, Spain, Mexico, Italy, France, Switzerland, United Kingdom
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En højpandet litteraturprofessor vender hjem til sit gamle kvarter for at undervise på gymnasiet og må se sin fortid, sin far og lokalsamfundets virkelighed i øjnene.Se The Substitute på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Substitute havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Substitute på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Substitute ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Substitute stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Substitute, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Substitute er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar