Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sum of All Fears

The Sum of All Fears

01/09/2021 | Flixfilm

The Sum of All Fears på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Phil Alden Robinson
Skuespillere: Ben Affleck, Morgan Freeman, Ian Mongrain
Spilletid: 124 min
Land: United States, Germany, Canada
Sprog: English, Russian, Ukrainian, German, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Handling: CIA-agenten Jack Ryan forsøger at finde ud af, hvorfor tre savnede russiske atomforskere har søgt tilflugt i Ukraine og kommunikerer med nynazister.

The Sum of All Fears havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sum of All Fears på YouTube.Se The Sum of All Fears på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sum of All Fears ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sum of All Fears stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sum of All Fears, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sum of All Fears er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar