Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sum of All Fears

The Sum of All Fears

22/04/2015 | Flixfilm

Se The Sum of All Fears på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: Phil Alden Robinson
Skuespillere: Ian Mongrain, Russell Bobbitt, James Cromwell, Ken Jenkins
Spilletid: 124 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English, Russian, Ukrainian, German, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: CIA-agenten Jack Ryan forsøger at finde ud af, hvorfor tre savnede russiske atomforskere har søgt tilflugt i Ukraine og kommunikerer med nynazister.


Se The Sum of All Fears på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Sum of All Fears havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sum of All Fears ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sum of All Fears herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sum of All Fears er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sum of All Fears stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar