Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Summit of the Gods

The Summit of the Gods

30/11/2021 | Flixfilm

The Summit of the Gods på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Patrick Imbert
Skuespillere: Lazare Herson-Macarel, Eric Herson-Macarel, Damien Boisseau
Spilletid: 95 min
Land: Luxembourg, France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En fotojournalists stædige jagt på sandheden om den første ekspedition til Mount Everest får ham til at lede efter en respekteret klatrer, som forsvandt.

The Summit of the Gods havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Summit of the Gods på YouTube.Se The Summit of the Gods på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Summit of the Gods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Summit of the Gods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Summit of the Gods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Summit of the Gods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar