Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Summit

The Summit

01/07/2015 | Flixfilm

Se The Summit på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Nick Ryan
Skuespillere: Christine Barnes, Hoselito Bite, Walter Bonatti, Marco Confortola
Spilletid: 95 min
Land: Ireland, UK, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En filmskaber undersøger, hvad der gik galt, da 11 personer døde på vej op ad det berygtede bjerg K2.


Se The Summit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Summit havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Summit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Summit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Summit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Summit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar