Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sunshine Makers

The Sunshine Makers

09/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Sunshine Makers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, History
Instruktør: Cosmo Feilding-Mellen
Skuespillere: Nick Sand, Tim Scully
Spilletid: 101 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Tag med på trip, og se historien om Tim Scully og Nicholas Sands storhed og fald som umulige pionerer i 1960'ernes psykedeliske modkultur.


Se The Sunshine Makers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Sunshine Makers havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sunshine Makers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sunshine Makers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sunshine Makers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sunshine Makers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar