Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Surgeon’s Cut

The Surgeon’s Cut

09/12/2020 | Flixfilm

The Surgeon’s Cut på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De er filosoffer, historiefortællere og pionerer inden for deres område. Fire kirurger taler om deres liv og deres fag i denne inspirerende dokumentarserie.

The Surgeon’s Cut (Innovative kirurger) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Surgeon’s Cut på YouTube.Se The Surgeon’s Cut på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Surgeon’s Cut (Innovative kirurger) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Surgeon’s Cut (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Surgeon’s Cut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Surgeon’s Cut (Innovative kirurger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar