Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Surrogate

The Surrogate

01/10/2014 | Flixfilm

Se The Surrogate på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Doug Campbell
Skuespillere: Cameron Mathison, Annie Wersching, Amy Scott, Matthew Alan
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Jacob og hans kone Allison bestemmer sig for at få en rugemor, men ender med at fortryde deres beslutning, allerede inden babyen er blevet født.

The Surrogate havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Surrogate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Surrogate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Surrogate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Surrogate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Surrogate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar