Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Swan Princess and the Secret of the Castle

The Swan Princess and the Secret of the Castle

01/04/2018 | Flixfilm

Se The Swan Princess and the Secret of the Castle på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en skurk forsøger at få fat på en kugle, der giver ham verdensherredømmet, må prinsesse Odette bruge sit specielle talent for at stoppe ham.


Se The Swan Princess and the Secret of the Castle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Swan Princess and the Secret of the Castle (Svaneprinsessen og slottets hemmelighed) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Swan Princess and the Secret of the Castle (Svaneprinsessen og slottets hemmelighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Swan Princess and the Secret of the Castle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Swan Princess and the Secret of the Castle (Svaneprinsessen og slottets hemmelighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Swan Princess and the Secret of the Castle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar