Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Swan Princess

The Swan Princess

01/02/2021 | Flixfilm

The Swan Princess på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Richard Rich
Skuespillere: Jack Palance, Howard McGillin, Michelle Nicastro
Spilletid: 54S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Baseret på eventyret Svanesøen fortæller denne animerede spillefilm historien om Odette, en sød pige, der er blevet forvandlet til en yndefuld svane af en troldmand.

The Swan Princess havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Swan Princess på YouTube.Se The Swan Princess på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Swan Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Swan Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Swan Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Swan Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar