Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Swarm

The Swarm

06/08/2021 | Flixfilm

The Swarm på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Just Philippot
Skuespillere: Suliane Brahim, Sofian Khammes, Marie Narbonne
Spilletid: 101 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En enlig mor opdrætter græshopper som proteinrig kost, men har svært ved at få dem til at formere sig – indtil hun opdager, at de er glade for blod.

The Swarm havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Swarm på YouTube.Se The Swarm på NetflixAnmeldelse: The Swarm

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Swarm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Swarm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Swarm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Swarm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar