Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sweetest Thing

The Sweetest Thing

18/02/2015 | Flixfilm

The Sweetest Thing på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Roger Kumble
Skuespillere: Cameron Diaz, Thomas Jane, Christina Applegate
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Efter et kort møde med en flot ejendomsmægler på en bytur kører en partypige og hendes bedste veninde ud på en vild tur for at finde ham igen.

The Sweetest Thing havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sweetest Thing på YouTube.Se The Sweetest Thing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sweetest Thing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sweetest Thing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sweetest Thing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sweetest Thing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar