Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Swimmers

The Swimmers

23/11/2022 | Flixfilm

The Swimmers på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Sally El Hosaini
Skuespillere: Matthias Schweighöfer, Ali Suliman, James Krishna Floyd
Spilletid: 134 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Fra det krigshærgede Syrien til OL i Rio i 2016 – to unge søstre begiver sig ud på en farefuld rejse, der kræver lige dele hjerte og svømmefærdigheder.

The Swimmers havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Swimmers på YouTube.Se The Swimmers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Swimmers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Swimmers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Swimmers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Swimmers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar