Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Swimsuit Issue

The Swimsuit Issue

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Swimsuit Issue på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Måns Herngren
Skuespillere: Jonas Inde, Amanda Davin, Peter Gardiner, Benny Haag
Spilletid: 100 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: I denne komedie af Mans Herngren går Sveriges eneste mandlige hold i synkronsvømning benhårdt efter det ultimative mål – verdensmesterskabet.


Se The Swimsuit Issue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Swimsuit Issue havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Swimsuit Issue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Swimsuit Issue herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Swimsuit Issue er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Swimsuit Issue stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar