Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Switch

The Switch

15/07/2016 | Flixfilm

Se The Switch på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Josh Gordon, Will Speck
Skuespillere: Jason Bateman, Victor Pagan, Jennifer Aniston, Jeff Goldblum
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Kassie er stadig single og bekymret over sit biologiske ur, så hun beslutter sig for at prøve at blive mor med hjælp fra en anonym sæddonor.


Se The Switch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Switch havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Switch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Switch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Switch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Switch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar