Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tailor

The Tailor

02/05/2023 | Flixfilm

The Tailor på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Çagatay Ulusoy, Salih Bademci, Sifanur Gül
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En berømt skrædder begynder at sy en brudekjole til sin bedste vens forlovede – men alle tre har mørke hemmeligheder, som snart vil vende op og ned på deres liv.



Se The Tailor på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Tailor havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tailor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Tailor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tailor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tailor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tailor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar