Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Takedown

The Takedown

06/05/2022 | Flixfilm

The Takedown på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Louis Leterrier
Skuespillere: Omar Sy, Laurent Lafitte, Izïa Higelin
Spilletid: 119 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter et årtis adskillelse tvinges to umage betjente til atter at køre parløb for at efterforske et mord i en splittet fransk by, hvor en større konspiration truer.

The Takedown havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Takedown på YouTube.Se The Takedown på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Takedown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Takedown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Takedown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Takedown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar