Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Takeover

The Takeover

01/11/2022 | Flixfilm

The Takeover på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Annemarie van de Mond
Skuespillere: Holly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers
Spilletid: 87 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En etisk hacker bliver hængt op på et mord efter at have afsløret en dataskandale og må gemme sig for politiet, mens hun prøver at spore sine afpressere.

The Takeover havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Takeover på YouTube.Se The Takeover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Takeover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Takeover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Takeover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Takeover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar