Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Taking of Pelham 123

The Taking of Pelham 123

04/10/2019 | Ingen kommentarer

Se The Taking of Pelham 123 på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Tony Scott
Skuespillere: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán, Victor Gojcaj
Spilletid: 106 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da en gruppe gangstere tager passagererne på et undergrundstog som gidsler og forlanger løsepenge, er det op til trafiklederen Walter Garber at få dem standset.


Se The Taking of Pelham 123 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Taking of Pelham 123 havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Taking of Pelham 123 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Taking of Pelham 123 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Taking of Pelham 123 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Taking of Pelham 123 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar