Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Taking of Pelham 123

The Taking of Pelham 123

04/10/2019 | Flixfilm

The Taking of Pelham 123 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en gruppe gangstere tager passagererne på et undergrundstog som gidsler og forlanger løsepenge, er det op til trafiklederen Walter Garber at få dem standset.

The Taking of Pelham 123 havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Taking of Pelham 123 på YouTube.Se The Taking of Pelham 123 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Taking of Pelham 123 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Taking of Pelham 123 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Taking of Pelham 123, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Taking of Pelham 123 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar