Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tale of Nokdu

The Tale of Nokdu

15/06/2020 | Flixfilm

The Tale of Nokdu på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dong-Yoon Jang, Kim So-Hyun, Tae-oh Kang
Spilletid: 30 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En ung mand flygter for at redde livet, og han finder ud af, at det sikreste er at skjule sig i en landsby fuld af enker – forklædt som kvinde.

The Tale of Nokdu (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tale of Nokdu på YouTube.Se The Tale of Nokdu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tale of Nokdu (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tale of Nokdu (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tale of Nokdu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tale of Nokdu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar