Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tale of The Princess Kaguya

The Tale of The Princess Kaguya

01/03/2020 | Flixfilm

Se The Tale of The Princess Kaguya på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Isao Takahata
Skuespillere: Aki Asakura, Kengo Kôra, Takeo Chii, Nobuko Miyamoto
Spilletid: 137 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En magisk nymfe plukket fra en bambuspind vokser hurtigt op og bliver en smuk kvinde med en hel hær af bejlere.


Se The Tale of The Princess Kaguya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Tale of The Princess Kaguya (Fortællingen om Prinsesse Kaguya) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Tale of The Princess Kaguya (Fortællingen om Prinsesse Kaguya) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Tale of The Princess Kaguya herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Tale of The Princess Kaguya (Fortællingen om Prinsesse Kaguya) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tale of The Princess Kaguya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar