Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tale of The Princess Kaguya

The Tale of The Princess Kaguya

01/03/2020 | Flixfilm

The Tale of The Princess Kaguya på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Animation, Drama, Family
Instruktion: Isao Takahata
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, James Caan, Mary Steenburgen
Spilletid: 137 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En magisk nymfe plukket fra en bambuspind vokser hurtigt op og bliver en smuk kvinde med en hel hær af bejlere.

The Tale of The Princess Kaguya (Fortællingen om Prinsesse Kaguya) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tale of The Princess Kaguya på YouTube.Se The Tale of The Princess Kaguya på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tale of The Princess Kaguya (Fortællingen om Prinsesse Kaguya) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tale of The Princess Kaguya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tale of The Princess Kaguya, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tale of The Princess Kaguya (Fortællingen om Prinsesse Kaguya) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar