Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Talented Mr. Ripley

The Talented Mr. Ripley

01/05/2019 | Flixfilm

Se The Talented Mr. Ripley på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Anthony Minghella
Skuespillere: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Den charmerende sociopat Tom Ripley manøvrerer sig ind i en ung arvings luksusliv på ferie i Italien i denne uhyggelige thriller.


Se The Talented Mr. Ripley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Talented Mr. Ripley havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Talented Mr. Ripley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Talented Mr. Ripley herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Talented Mr. Ripley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Talented Mr. Ripley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar