Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Talented Mr. Ripley

The Talented Mr. Ripley

02/07/2021 | Flixfilm

The Talented Mr. Ripley på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Anthony Minghella
Skuespillere: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law
Spilletid: 139 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Den charmerende sociopat Tom Ripley manøvrerer sig ind i en ung arvings luksusliv på ferie i Italien i denne uhyggelige thriller.

The Talented Mr. Ripley havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Talented Mr. Ripley på YouTube.Se The Talented Mr. Ripley på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Talented Mr. Ripley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Talented Mr. Ripley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Talented Mr. Ripley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Talented Mr. Ripley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar