Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Talented Mr. Ripley

The Talented Mr. Ripley

01/05/2019 | Ingen kommentarer

Se The Talented Mr. Ripley på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Anthony Minghella
Skuespillere: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Den charmerende sociopat Tom Ripley manøvrerer sig ind i en ung arvings luksusliv på ferie i Italien i denne uhyggelige thriller.


Se The Talented Mr. Ripley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Talented Mr. Ripley havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Talented Mr. Ripley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Talented Mr. Ripley herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Talented Mr. Ripley er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Talented Mr. Ripley stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar