Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tales of Beatrix Potter

The Tales of Beatrix Potter

01/01/2022 | Flixfilm

Se The Tales of Beatrix Potter på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktion: Reginald Mills
Skuespillere: Frederick Ashton, Alexander Grant, Julie Wood
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Beatrix Potters charmerende figurer vækkes til live gennem musik og dans i denne balletfilm fra 1971.

The Tales of Beatrix Potter havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tales of Beatrix Potter på YouTube.Se The Tales of Beatrix Potter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tales of Beatrix Potter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tales of Beatrix Potter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tales of Beatrix Potter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tales of Beatrix Potter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar