Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tall Man

The Tall Man

21/08/2014 | Flixfilm

Se The Tall Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Pascal Laugier
Skuespillere: Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B. Davis
Spilletid: 106 min
Land: USA, Canada, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Den øde og langsomt uddøende mineby Cold Rock hjemsøges af et dødeligt genfærd kendt som Tall Man, der menes at stå bag adskillige børns forsvinden.


Se The Tall Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Tall Man havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Tall Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Tall Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Tall Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tall Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar