Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Taming of the Shrewd

The Taming of the Shrewd

15/04/2022 | Flixfilm

The Taming of the Shrewd på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Anna Wieczur-Bluszcz
Skuespillere: Magdalena Lamparska, Mikolaj Roznerski, Piotr Cyrwus
Spilletid: 112 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da en forsker med knust hjerte flytter hjem igen for at starte forfra, hyrer hendes intrigante bror en flot fremmed til at overtale hende til at sælge deres jord.

The Taming of the Shrewd havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Taming of the Shrewd på YouTube.Se The Taming of the Shrewd på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Taming of the Shrewd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Taming of the Shrewd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Taming of the Shrewd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Taming of the Shrewd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar