Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Teckman Mystery

The Teckman Mystery

27/03/2022 | Flixfilm

The Teckman Mystery på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Wendy Toye
Skuespillere: Margaret Leighton, John Justin, Meier Tzelniker
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En forfatter skal skrive en biografi om en testpilot, der blev dræbt under en flyvning. Snart sker der flere dødsfald blandt personer, der har relation til pilotens død.

The Teckman Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Teckman Mystery på YouTube.Se The Teckman Mystery på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Teckman Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Teckman Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Teckman Mystery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Teckman Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar