Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ten Commandments

The Ten Commandments

24/02/2016 | Flixfilm

Se The Ten Commandments på Netflix

Indspilningsår: 1956
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: Cecil B. DeMille
Skuespillere: Charlton Heston, Yul Brynner, Anne Baxter, Edward G. Robinson
Spilletid: 220 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Fortællingen om Moses – den egyptiske prins, der blev jødernes profet – vækkes til live i instruktøren Cecil B. DeMilles storslåede genfortælling.


Se The Ten Commandments på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ten Commandments havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ten Commandments ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ten Commandments herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ten Commandments er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ten Commandments stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar