Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tenth Man

The Tenth Man

01/07/2017 | Flixfilm

Se The Tenth Man på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Daniel Burman
Skuespillere: Alan Sabbagh, Julieta Zylberberg, Usher Barilka, Elvira Onetto
Spilletid: 82 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish, Hebrew, Yiddish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Efter at have tilbragt det meste af sit voksne liv i New York vender en venlig økonom hjem til Buenos Aires og forsøger at genoprette forbindelsen med sin far.


Se The Tenth Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Tenth Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Tenth Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Tenth Man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Tenth Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tenth Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar