Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Terminal

The Terminal

01/10/2021 | Flixfilm

The Terminal på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Chi McBride
Spilletid: 128 min
Land: United States
Sprog: English, Bulgarian, Spanish, Russian, Mandarin, German, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da et statskup eksploderer i hans hjemland, er Viktor Navorski strandet i Kennedy-lufthavnen med et pas, som ingen anerkender.

The Terminal havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Terminal på YouTube.Se The Terminal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Terminal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Terminal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Terminal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Terminal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar