Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Terminal

The Terminal

02/02/2020 | Flixfilm

Se The Terminal på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Chi McBride
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, Bulgarian, Spanish, Russian, Mandarin, German, French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da et statskup eksploderer i hans hjemland, er Viktor Navorski strandet i Kennedy-lufthavnen med et pas, som ingen anerkender.


Se The Terminal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Terminal havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Terminal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Terminal:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Terminal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Terminal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar