Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Terrornauts

The Terrornauts

12/11/2022 | Flixfilm

The Terrornauts på Netflix

Produktionsår: 1967
Genre: Sci-Fi
Instruktion: Montgomery Tully
Skuespillere: Simon Oates, Zena Marshall, Charles Hawtrey
Spilletid: 75 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Da en forsker endelig får kontakt til rumvæsener, bortfører et rumskib ham og hans hold og holder dem fanget i det ydre rum.Se The Terrornauts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Terrornauts havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Terrornauts på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Terrornauts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Terrornauts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Terrornauts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Terrornauts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar