Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Testimony

The Testimony

30/08/2016 | Flixfilm

The Testimony på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Short, Crime
Instruktion: Vanessa Block
Skuespillere: N/A
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: French, Swahili
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne kortfilm skildrer den største voldtægtssag i Congos historie, hvor soldater stod anklaget for at stå bag en brutal hærgen mod deres egne borgere.

The Testimony havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Testimony på YouTube.Se The Testimony på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Testimony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Testimony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Testimony, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Testimony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar