Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Thaw

07/01/2015 | Flixfilm

The Thaw på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktion: Mark A. Lewis
Skuespillere: Val Kilmer, Martha MacIsaac, Aaron Ashmore
Spilletid: 94 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da et hold af økologi-studerende opdager liget af en frossen mammut i Arktis, kommer de uforvarende til at udløse en forhistorisk trussel.

The Thaw havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Thaw på YouTube.Se The Thaw på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Thaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Thaw, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Thaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar