Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Theory of Everything

The Theory of Everything

04/09/2020 | Flixfilm

Se The Theory of Everything på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: James Marsh
Skuespillere: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior, Sophie Perry
Spilletid: 123 min
Land: UK, Japan, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Mens hans agtelse i fysikkens verden vokser, hærges Stephen Hawkings krop af ALS, hvilket gør ham mere og mere afhængig af sin hengivne hustru, Jane.

The Theory of Everything (Teorien Om Alting) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Theory of Everything på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Theory of Everything (Teorien Om Alting) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Theory of Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Theory of Everything, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Theory of Everything (Teorien Om Alting) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar