Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thief and the Imbecile

The Thief and the Imbecile

06/06/2019 | Flixfilm

The Thief and the Imbecile på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tigger bliver venner med en mand, der har mistet sit øje i en slagsmål. Han er dog ikke klar over, at hans nye ven planlægger at gøre ham til organdonor.

The Thief and the Imbecile havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Thief and the Imbecile på YouTube.Se The Thief and the Imbecile på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Thief and the Imbecile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thief and the Imbecile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Thief and the Imbecile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Thief and the Imbecile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar