Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thief and the Imbecile

The Thief and the Imbecile

06/06/2019 | Flixfilm

Se The Thief and the Imbecile på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En tigger bliver venner med en mand, der har mistet sit øje i en slagsmål. Han er dog ikke klar over, at hans nye ven planlægger at gøre ham til organdonor.Se The Thief and the Imbecile på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Thief and the Imbecile havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Thief and the Imbecile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Thief and the Imbecile:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Thief and the Imbecile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thief and the Imbecile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar