Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thin Red Line

The Thin Red Line

11/03/2015 | Flixfilm

The Thin Red Line på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Terrence Malick
Skuespillere: Jim Caviezel, Sean Penn, Nick Nolte
Spilletid: 170 min
Land: United States
Sprog: English, Tok Pisin, Japanese, Greek
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I denne stemningsmættede film om kampen om Guadalcanal i 1942 knyttes en gruppe soldater tæt sammen, mens de hver især kæmper med krigens rædsler.

The Thin Red Line havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Thin Red Line på YouTube.Se The Thin Red Line på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Thin Red Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thin Red Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Thin Red Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Thin Red Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar