Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thin Red Line

The Thin Red Line

11/03/2015 | Flixfilm

Se The Thin Red Line på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, War
Instruktør: Terrence Malick
Skuespillere: Kirk Acevedo, Penelope Allen, Benjamin Green, Simon Billig
Spilletid: 170 min
Land: USA
Sprog: English, Tok Pisin, Japanese, Greek
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I denne stemningsmættede film om kampen om Guadalcanal i 1942 knyttes en gruppe soldater tæt sammen, mens de hver især kæmper med krigens rædsler.


Se The Thin Red Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Thin Red Line havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Thin Red Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Thin Red Line herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Thin Red Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thin Red Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar