Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thing

The Thing

04/09/2020 | Flixfilm

Se The Thing på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Matthijs van Heijningen Jr.
Skuespillere: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, Eric Christian Olsen
Spilletid: 103 min
Land: Canada, USA, UK
Sprog: English, Norwegian, Danish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter norske videnskabsfolk har fundet et nedfrosset rumfartøj på Antarktis, begynder blodet at flyde ud over islandskabet, da væsenet inde i rumskibet vågner op.


Se The Thing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Thing havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Thing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Thing:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Thing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar