Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thing About My Folks

The Thing About My Folks

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Thing About My Folks på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Raymond De Felitta
Skuespillere: Peter Falk, Paul Reiser, Olympia Dukakis, Elizabeth Perkins
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Ben bor i New York sammen med sin kone og deres børn, men drømmer om et hus på landet. En aften dukker Bens far, Sam op. Sams kone gennem 46 år har forladt ham.


Se The Thing About My Folks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Thing About My Folks havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Thing About My Folks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Thing About My Folks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Thing About My Folks er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thing About My Folks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar