Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thing About My Folks

The Thing About My Folks

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Thing About My Folks på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Raymond De Felitta
Skuespillere: Peter Falk, Paul Reiser, Olympia Dukakis, Elizabeth Perkins
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Ben bor i New York sammen med sin kone og deres børn, men drømmer om et hus på landet. En aften dukker Bens far, Sam op. Sams kone gennem 46 år har forladt ham.


Se The Thing About My Folks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Thing About My Folks havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Thing About My Folks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Thing About My Folks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Thing About My Folks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thing About My Folks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar