Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thing

The Thing

01/12/2017 | Flixfilm

Se The Thing på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: John Carpenter
Skuespillere: Kurt Russell, Wilford Brimley, T.K. Carter, David Clennon
Spilletid: 109 min
Land: USA, Antarctica
Sprog: English, Norwegian
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Forskere i Antarktis tvinges til at forlade deres research, da en helikopter styrter ned i nærheden og bringer en enlig hund ind i lejren.

The Thing (Det grusomme udefra) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se The Thing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Thing (Det grusomme udefra) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Thing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Thing (Det grusomme udefra) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar