Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Third Wave

The Third Wave

15/07/2023 | Flixfilm

The Third Wave på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den pensionerede kriminalbetjent Johan Falk ender i et opgør med underverdenens mest berygtede personer, da hans tidligere mentor går i krig mod organiseret kriminalitet.Se The Third Wave på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Third Wave havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Third Wave på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Third Wave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Third Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Third Wave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Third Wave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar