Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Thread

The Thread

01/11/2015 | Flixfilm

Se The Thread på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, News
Instruktion: Greg Barker
Skuespillere: Kevin Cheetham, Anthony Reed, Gavon Laessig
Spilletid: 61 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En filmskaber undersøger den afsporede internetefterforskning, der medførte, at uskyldige mænd blev beskyldt for at stå bag bomberne ved Boston Marathon.

The Thread havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se The Thread på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Thread ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Thread stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Thread, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Thread er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar