Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Three Deaths of Marisela Escobedo

The Three Deaths of Marisela Escobedo

14/10/2020 | Flixfilm

Se The Three Deaths of Marisela Escobedo på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Carlos Perez Osorio
Skuespillere: N/A
Spilletid: 109 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på en mors utrættelige kamp for at få sin datters morder sat fast, efter Mexicos retssystem ikke formåede at gøre det.Se The Three Deaths of Marisela Escobedo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Three Deaths of Marisela Escobedo havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Three Deaths of Marisela Escobedo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Three Deaths of Marisela Escobedo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Three Deaths of Marisela Escobedo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Three Deaths of Marisela Escobedo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar