Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Three Deaths of Marisela Escobedo

The Three Deaths of Marisela Escobedo

14/10/2020 | Flixfilm

The Three Deaths of Marisela Escobedo på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Carlos Perez Osorio
Skuespillere: Juan Manuel Fraire Escobedo, Alejandro Fraire, Blanca Escobedo
Spilletid: 109 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på en mors utrættelige kamp for at få sin datters morder sat fast, efter Mexicos retssystem ikke formåede at gøre det.

The Three Deaths of Marisela Escobedo havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Three Deaths of Marisela Escobedo på YouTube.Se The Three Deaths of Marisela Escobedo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Three Deaths of Marisela Escobedo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Three Deaths of Marisela Escobedo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Three Deaths of Marisela Escobedo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Three Deaths of Marisela Escobedo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar