Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Three Stooges

The Three Stooges

15/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Three Stooges på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: I denne moderne udgave af komikertrioen følger vi drengene lige fra deres fjollede barndom, og indtil de senere tilfældigt bliver involveret i et mord.


Se The Three Stooges på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Three Stooges havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Three Stooges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Three Stooges herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Three Stooges er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Three Stooges stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar