Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Three Stooges

The Three Stooges

15/10/2018 | Flixfilm

Se The Three Stooges på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Sean Hayes, Chris Diamantopoulos, Will Sasso
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I denne moderne udgave af komikertrioen følger vi drengene lige fra deres fjollede barndom, og indtil de senere tilfældigt bliver involveret i et mord.

The Three Stooges havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Three Stooges på YouTube.Se The Three Stooges på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Three Stooges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Three Stooges stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Three Stooges, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Three Stooges er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar