Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tiger and the Snow

The Tiger and the Snow

04/02/2015 | Flixfilm

The Tiger and the Snow på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Roberto Benigni
Skuespillere: Roberto Benigni, Jean Reno, Nicoletta Braschi
Spilletid: 110 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English, Arabic, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Roberto Benigni spiller en digter, som sværger at følge sin elskede til verdens ende – selv til Irak i begyndelsen af den amerikanske invasion.

The Tiger and the Snow havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tiger and the Snow på YouTube.Se The Tiger and the Snow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tiger and the Snow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tiger and the Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tiger and the Snow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tiger and the Snow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar