Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tinder Swindler

The Tinder Swindler

02/02/2022 | Flixfilm

The Tinder Swindler på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Felicity Morris
Skuespillere: Simon Leviev, Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm
Spilletid: 114 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Han udgav sig for at være jetsetter og diamantmogul, da han efterstræbte kvinder på nettet og snød dem for millioner af dollars. Nu søger nogle af ofrene hævn.

The Tinder Swindler havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tinder Swindler på YouTube.Se The Tinder Swindler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tinder Swindler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tinder Swindler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tinder Swindler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tinder Swindler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar