Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Titan Games

The Titan Games

01/06/2020 | Flixfilm

The Titan Games på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dwayne Johnson, Cari Champion, Ben Afuvai
Spilletid: 46S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne storslåede konkurrence med Dwayne Johnson som vært konkurrerer almindelige mennesker mod hinanden i krævende udfordringer, hvor de kan vinde 100.000 dollars.

The Titan Games (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Titan Games på YouTube.Se The Titan Games på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Titan Games (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Titan Games (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Titan Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Titan Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar