Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Titan Games

The Titan Games

01/06/2020 | Flixfilm

Se The Titan Games på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dwayne Johnson, Cari Champion, Ben Afuvai
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I denne storslåede konkurrence med Dwayne Johnson som vært konkurrerer almindelige mennesker mod hinanden i krævende udfordringer, hvor de kan vinde 100.000 dollars.


Se The Titan Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Titan Games (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Titan Games (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Titan Games:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Titan Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Titan Games (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar