Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tommy Steele Story

The Tommy Steele Story

15/02/2022 | Flixfilm

The Tommy Steele Story på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne biografi følger den britiske rocker, mens han lærer at spille guitar på hospitalet og opdager sit potentiale som kunstner, mens han arbejder ombord på et skib.

The Tommy Steele Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tommy Steele Story på YouTube.Se The Tommy Steele Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tommy Steele Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tommy Steele Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tommy Steele Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tommy Steele Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar