Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tourist

The Tourist

01/10/2018 | Flixfilm

Se The Tourist på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Romance, Thriller
Instruktør: Florian Henckel von Donnersmarck
Skuespillere: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton
Spilletid: 103 min
Land: USA, France, Italy, UK
Sprog: English, French, Italian, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En amerikansk turist forsøger at komme sig over et knust hjerte, men udsætter i stedet igen sit hjerte for fare, da han møder en smuk Interpol-agent.

The Tourist havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Tourist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tourist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tourist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tourist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tourist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Tourist

  1. samira - kl. 23:11, 12-08-2017:

    Hvornår kommer der soy luna

    Skriv kommentar