Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tournament

The Tournament

04/02/2015 | Flixfilm

The Tournament på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Scott Mann
Skuespillere: Ving Rhames, Robert Carlyle, Kelly Hu
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom, United States, Bahrain
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Dødsensfarlige lejemordere konkurrerer i en turnering, hvor den sidste overlevende vinder 10 millioner og titlen som verdens største snigskytte.

The Tournament havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tournament på YouTube.Se The Tournament på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tournament ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tournament stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tournament, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tournament er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar