Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Town

12/03/2018 | Flixfilm

Se The Town på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ben Affleck
Skuespillere: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Bankrøveren Doug og hans uberegnelige makker løber ind i vanskeligheder, da Doug forelsker sig i bankbestyreren Claire, som han kidnappede under deres sidste røveri.

The Town havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Town på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Town ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Town stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Town, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar