Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Toys That Made Us

The Toys That Made Us

15/11/2019 | 1 kommentar

Se The Toys That Made Us på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Comedy, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Donald Ian Black
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Personerne bag historiens mest ikoniske legetøj diskuterer opturen – og undertiden nedturen – for deres kreationer til milliarder af kroner.


Se The Toys That Made Us på Netflix

Anmeldelse: The Toys That Made Us - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Toys That Made Us (Legetøjet vi er rundet af) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Toys That Made Us (Legetøjet vi er rundet af) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Toys That Made Us herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Toys That Made Us (Legetøjet vi er rundet af) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Toys That Made Us (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The Toys That Made Us

 1. thomas - kl. 20:56, 27-12-2017:

  god serie, men hvorfor oversætte det , til ´legetøjet vi er rundet af ´???
  meget mærkelig oversættelse.
  hvorfor ikke , istedetfor kalde det : Legetøjet som skabte os 🙂

  Men igen, det hjælper nok ikke og klage over det…………..

  Skriv kommentar