Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Toys That Made Us

The Toys That Made Us

15/11/2019 | Flixfilm

The Toys That Made Us på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary, Comedy, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Donald Ian Black, Kirk Bozigian, Mark Bellomo
Spilletid: 46 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Personerne bag historiens mest ikoniske legetøj diskuterer opturen – og undertiden nedturen – for deres kreationer til milliarder af kroner.

The Toys That Made Us (Legetøjet vi er rundet af) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Toys That Made Us på YouTube.Se The Toys That Made Us på NetflixAnmeldelse: The Toys That Made Us - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Toys That Made Us (Legetøjet vi er rundet af) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Toys That Made Us (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Toys That Made Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Toys That Made Us (Legetøjet vi er rundet af) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Toys That Made Us

  1. thomas - kl. 20:56, 27-12-2017:

    god serie, men hvorfor oversætte det , til ´legetøjet vi er rundet af ´???
    meget mærkelig oversættelse.
    hvorfor ikke , istedetfor kalde det : Legetøjet som skabte os 🙂

    Men igen, det hjælper nok ikke og klage over det…………..

Skriv kommentar