Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trader (Sovdagari)

The Trader (Sovdagari)

09/02/2018 | Flixfilm

Se The Trader (Sovdagari) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar følger en handelsrejsende på landet i Georgien, hvor kartofler er valuta og ambitioner knuses af fattigdom.


Se The Trader (Sovdagari) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Trader (Sovdagari) (Kræmmeren) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Trader (Sovdagari) (Kræmmeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Trader (Sovdagari):
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Trader (Sovdagari) (Kræmmeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trader (Sovdagari) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar