Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trader (Sovdagari)

The Trader (Sovdagari)

09/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Trader (Sovdagari) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne dokumentar følger en handelsrejsende på landet i Georgien, hvor kartofler er valuta og ambitioner knuses af fattigdom.


Se The Trader (Sovdagari) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Trader (Sovdagari) (Kræmmeren) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Trader (Sovdagari) (Kræmmeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Trader (Sovdagari) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Trader (Sovdagari) (Kræmmeren) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trader (Sovdagari) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar